Koop deze strips en nog vele andere voordeliger online via onze webshop of Ebay

Vertongen & Co 23. Porei tegen Porei
Mark en Paulien zijn getuige van een gewelddadige overval op de juweliersafdeling van een supermarkt. Gelukkig is Inspecteur Porei snel ter plaatse om orde op zaken te stellen, maar dan blijkt iedereen hem als dader aan te duiden! Kunnen Markske en Paulien, met de hulp van Oma Boma, de waarheid achterhalen?
Prijs: 5,80 - eerste pagina
De Buurtpolitie 2. Mister Moustache
De agenten van de Buurtpolitie worden geconfronteerd met een aantal bizarre voorvallen. Ze krijgen de ene na de andere melding over vreemde en ongewenste bezoekers. In het dorp worden namelijk verschillende wlde dieren aangetroffen. Het is nu aan de hoofdcommissaris om zo koelbloeding en doeltreffend op te treden.
Prijs: 6,30 - eerste pagina
Miele, Melleke, Mol 27. Mol de losbol
Mieleke en Melleke zijn de allerleukste bengeltjes, maar in dit verhaal is het Mol die de superheld mag spelen. Niemand weet wat hij onder de grond allemaal uitspookt, zeker als hij weer aan het wroeten is. Met de vele fratsen die Mol uithaalt met de muisjes, kikkers en egeltjes wint hij de prijs van het grappigste huisdiertje ter wereld. Maar de kaboutertjes in de buurt zijn heel boos op Mol, want hun paddenstoelen zijn in de grond gezakt omdat Mol er een tunnel had onder gegraven. De kaboutertjespolitie zit achter hem aan. Oei, hoe gaan Mieleke en Melleke dit oplossen?
Prijs: 5,80 - eerste pagina
Thorgal de jonge jaren 6. De drakar van ijs
e jonge jaren van Thorgal vertelt de coming-of-age van Thorgal. Welke avonturen beleefde hij tussen zijn vijftiende en twintigste levensjaar? Hoe groeide de jonge snaak uit het album Aaricia op tot de jongeman die aan het begin van De ijskoningin door zijn schoonvader aan een rots werd vastgeketend?
Prijs: 7,75 - eerste pagina
Marsupilami 31. Meneer Xin Yun
Mr. Xing Yun is een gewone Chinese burger en leeft een normaal leven in een gewone stad ... Echter, sinds zijn geboorte, is de ongelukkige opgezadeld met een verschrikkelijke vloek: hij is de meest ongelukkige man in de wereld!.
Prijs: 7,75 - eerste pagina
Baba Yega 1. De orde van S.N.O.T.
Stripverhaal rond Baba Yega, de populaire dansgroep die de talentenjacht Belgium's Got Talent won (VTM). De groepsleden dragen maskers en houden hun identiteit geheim. Ze duiken regelmatig op voor flashmobs.
Prijs: 6,75 - eerste pagina
Pinanti United 3. Wereldkampioenen!
De avonturen van voetbalclub Pinanti United, waar trainer Raymond de scepter zwaait over zijn ploeg jonge, toekomstige voetbalsterren. Knap dribbelwerk, omkoping, 'extra time', terreinverzorging, nieuwe tactieken, slapende scheidsrechters of schreeuwende voetbalouders aan de zijlijn zorgen ervoor dat de lach van de lezer nooit buitenspel staat!
Prijs: 7,75 - eerste pagina